Μόνιμο Σύστημα CO2

Μόνιμο Σύστημα CO2

1240

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ
To Διοξείδιο του Άνθρακα είναι άχρωμο, άγευστο, άοσμο και αδρανές αέριο.
Κατά τη χρήση του δεν γίνεται καμία καταστροφή (σε αντίθεση με το νερό ή την ξηρά σκόνη, όπου σε πολλές περιπτώσεις η χρήση τους προκαλεί φθορές), είναι ακίνδυνο για τα περισσότερα υλικά και δεν μολύνει τα τρόφιμα, δεν είναι διαβρωτικό και είναι δυσαγώγιμο.
Μετά την πυρόσβεση εξατμίζεται ολοκληρωτικά και δεν αφήνει καθόλου υπολείμματα. Έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε χώρους με ευπαθείς ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις, πολύτιμα έργα τέχνης, πίνακες ή χειρόγραφα, αποθήκες εύφλεκτων υγρών, ηλεκτρικούς υποσταθμούς, φούρνους και κλιβάνους.
Επειδή προκαλεί ασφυξία αντενδεικνύεται η χρήση του σε χώρους που υπάρχουν άνθρωποι ή ζώα.
Η τρισδιάστατη δράση του Διοξειδίου του Άνθρακα σημαίνει ότι μπορεί να καταπολεμήσει πυρκαϊές, τόσο κάθετα όσο και οριζόντια. Η γρήγορη κίνηση του δίνει τη δυνατότητα να διεισδύει σε οποιοδήποτε εμπόδιο διαμέσου κάποιου ανοίγματος και να φτάνει σε μη προσπελάσιμα και κρυφά σημεία.
To Διοξείδιο του Άνθρακα είναι ένα σταθερό εμπορικό προϊόν με πολλές άλλες χρήσεις και είναι διαθέσιμο σε ολόκληρο τον κόσμο. Το Μόνιμο Σύστημα Κατάσβεσης μπορεί να λειτουργήσει είτε αυτόματα είτε χειροκίνητα και ο αυτόματος έλεγχος μπορεί να επιτευχθεί μηχανικά και πνευματικά ή ηλεκτρονικά ή από τον συνδυασμό αυτών σε συνάρτηση με τις οποιασδήποτε συνθήκες.
Το Διοξείδιο του Άνθρακα αποθηκεύεται σε θερμοκρασία δωματίου σε χαλύβδινες φιάλες. Η πίεση μεταβάλλεται με την θερμοκρασία και στους 210C είναι περίπου 59 bar.
Mπορεί να κατασκευαστεί πολλαπλή συστοιχία φιαλών.

Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: CO2 Κατηγορία:

Share this product :

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

To Βασικό Σύστημα Αποτελείται από:
Xαλύβδινες Φιάλες Υψηλής Πίεσης, χωρίς ραφή διαφόρων χωριτικοτήτων με ηλεκτροστατική βαφή κόκκινη με γκρι λαιμό. Οι φιάλες είναι πιστοποιημένες κατά την 99/36 ΕC και ΕΝ 1964 – 1 (π).
Κλείστρο πνευματικό – χειροκίνητο με δυνατότητα τοποθέτησης πυροκροτητή.
Είναι επίσης δυνατή η τοποθέτηση κλείστρου ενεργοποιημένου ηλεκτρικά ανάλογα με την απαίτηση του χρήστη. Χαλύβδινη φιάλη πιλότο χωρητικότητας 3 λίτρων, πλήρης αζώτου, με κλείστρο χειροκίνητο με πυροκροτητή ή κλείστρο ενεργοποιούμενο ηλεκτρικά ανάλογα με την απαίτηση του χρήστη (πιλότος χρησιμοποιείται όταν ο αριθμός των φιαλών είναι από δυο και άνω). Η φιάλη είναι πιστοποιημένη κατά CE σύμφωνα με 97/23/EC από TUV(CE 0036).
Συλλέκτη υψηλής πίεσης, 300bar, γαλβανιζέ διαμέτρου ανάλογα με τον αριθμό των φιαλών από 11/4” έως 3”, με εισόδους 3/4” και έξοδο ανάλογα από 3/4” έως 3”.
Ο Συλλέκτης συνοδεύεται από Ανεπίστροφες Βαλβίδες 3/4” – 3/4” και βάσεις στήριξης του στον τοίχο.
Επίσης Διατίθενται: Βάσεις στήριξης φιαλών και πιλότου, σωληνώσεις υψηλής πίεσης για τη σύνδεση του πιλότου με τις φιάλες μεταξύ τους και των φιαλών με τον συλλέκτη, ακροφύσια διαφόρων διαστάσεων ανάλογα με την σχετική μελέτη.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ISO 9809 – 1 ΕΝ 1964 – 1, π 99/36/ΕC
CE ΦΙΑΛΗΣ ΠΙΛΟΤΟΥ 97/23/ΕC (TUV)
ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΥΛΛ ΕΚΤΗ ΣΤΑ 300 bar ΑΠΟ ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε.
CE ΚΛΕΙΣΤΡΟΥ (BV) CE 0062

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΣΤΟΙΧΙΑΣ ΦΙΑΛΩΝ

  1. Στερεώστε τις βάσεις στον τοίχο
  2. Στερεώστε τις φιάλες ώστε η έξοδος των κλείστρων να είναι εμπρός
  3. Συναρμολογήστε το συλλέκτη και τοποθετήστε τις ανεπίστροφες βαλβίδες
  4. Συνδέστε τα κλείστρα μεταξύ τους με τους σωλήνες 3/8”- 3/8”.Τοποθετήστε την τάπα 3/8” στην τελειταία φιάλη
  5. Συνδέστε τα κλείστρα με τις ανεπίστροφες βαλβίδες στον συλλέκτη χρησιμοποιώντας τους σωλήνες 21,78 – 3/4”
  6. Συνδέστε τον πιλότο με την πρώτη φιάλη χρησιμοποιώντας τους σωλήνες 21,78 – 3/4”. Τοποθετήστε τον πυροκροτητή και την τάπα
  7. 3/8” στο κλείστρο του πιλότου