Πυροσβεστήρας Fire Design 2,2kg: Von dutch hollywood kaki

Πυροσβεστήρας Fire Design 2,2kg: Von dutch hollywood kaki

111.6

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ

Πυροσβεστήρας Fire Design 2,2kg

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Κωδικός προϊόντος: Von_dutch_hollywood_kaki Κατηγορία:

Share this product :

Η Fire Design είναι περισσότερο από έναν πυροσβεστήρα. Είναι ένα πρωτοποριακό, μοναδικό στην Ευρώπη concept για κατάσβεση φωτιάς.

Οι πυροσβεστικές συσκευές της Fire Design είναι σχεδιασμένες για χρήση στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο. Η αυθεντικότητά τους και η εύκολη χρήση αποτελούν επανάσταση στον τομέα της πυρασφάλειας.

Το προϊόν προσφέρει ένα εκτενές εύρος από χρώματα και σχέδια, επιτρέπει την ολοκληρωτική παραμετροποίηση του (customization) κι είναι ικανό να κατασβέσει κάθε τύπο πυρκαγιάς. Κάθε πυροσβεστική συσκευή έρχεται μαζί με τη δική της βάση στήριξης , πάνω στην οποία αναγράφονται οι οδηγίες χρήσης.

Επιπλέον, τα προϊόντα της Fire Design είναι EC εγκεκριμένα και φέρουν χαραγμένο το νούμερο κατασκευής τους.

Η Fire Design, επίσης, προσφέρει ένα μοναδικό πακέτο εγγυήσεων (10ετή εγγύηση και δωρεάν αναγόμωση) με την εγγραφή στο Fire Club της.

H Fire Design είναι η πρώτη εταιρεία που κατασκεύασε πυροσβεστήρες, που συνδυάζουν ταυτόχρονα την ασφάλεια με το design.

Δεξαμενή 1Kg – Ύψος: 33 cm – Διάμετρος:8,5 cm

Χρόνος Λειτουργίας: 8 δευτερόλεπτα

Είδος Πυροσβεστήρα: Ξηράς Σκόνης – Σβήνει όλους τους τύπους πυρκαγιάς.

Μικτό βάρος: 2,2 κιλά

Οι πυροσβεστικές συσκευές της Fire Design εγκαθίστανται εύκολα. Η βάση στήριξης που αποστέλλεται με την πυροσβεστική συσκευή της Fire Design, της επιτρέπει να τοποθετηθεί όρθια ή να στηριχτεί στον τοίχο.

Περιλαμβάνει τις οδηγίες χρήσεως και τηλεφωνικούς αριθμούς που μπορείτε να καλέσετε σε περίπτωση ανάγκης. Υπάρχει ένας κενός χώρος όπου μπορείτε να γράψετε τον αριθμό της επιλογής σας.

Όλοι πωλούνται μαζί με το πλαστικό τους περιτύλιγμα για εύκολη αποθήκευση.

Οι πιστοποιημένοι φορείς είναι ελεύθεροι να εφαρμόσουν την οικονομική πολιτική της επιλογής τους, δεδομένου πως ανταποκρίνεται στην εικόνα του άριστου Brand καθώς και στην προτεινόμενη τιμή λιανικής πωλήσεως που υποδεικνύεται από τη Fire Design.

Βάρος 2.2 kg