Πολιτική παράδοσης προϊόντων

Το κόστος μεταφοράς δεν περιλαμβάνεται στην τιμή των προϊόντων και βαρύνει τον αγοραστή, εκτός εάν ρητά ορίζεται αλλιώς.

Με την τοποθέτηση των προϊόντων σας στο καλάθι αγορών, μπορείτε να δείτε και το κόστος μεταφοράς που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας. Το κόστος μεταφοράς δεν είναι σταθερό, αλλά μεταβάλλεται ανάλογα με τη διεύθυνσή σας, τον όγκο της παραγγελίας σας και το βάρος της.

Στην περίπτωση που το προϊόν δεν είναι ετοιμοπαράδοτο, η παραγγελία παραμένει εκκρεμής και η Εταιρεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για τον αναμενόμενο χρόνο διαθεσιμότητας του προϊόντος, την αντικατάσταση ή την ακύρωση της παραγγελίας.

H διεύθυνση που δηλώνει ο αγοραστής  θα πρέπει να είναι πραγματική και έγκυρη. Σε περίπτωση απουσίας από τη δηλωμένη διεύθυνση ή τυχόν μεταβολής των στοιχείων της δηλωμένης διεύθυνσής του, ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για την έγκαιρη ενημέρωση της Εταιρείας, προκειμένου να γίνει η αποστολή στη σωστή διεύθυνση. Σε διαφορετική περίπτωση ο αγοραστής θα επιβαρύνεται με το επιπλέον κόστος μεταφοράς.

Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο email info@kalofolias.com ή τηλεφωνικά στο + 30 210 5909273.

Σημείωση: H παραλαβή του αντικειμένου και η υπογραφή στον μεταφορέα συνεπάγεται την αποδοχή του είδους και την άρτια κατάσταση.

Η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται με την ACS Courier. Η επιβάρυνση είναι 3,72€ για παραγγελίες κάτω των 50€ και ΔΩΡΕΑΝ για μεγαλύτερες παραγγελίες.

*Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται με την ACS Courier. Οι επιβαρύνσεις προκύπτουν ως εξής:

Έως 2 kg=2,85€

Έως 6 kg=2,85€+ 0,99€ / kg έως και τα 6kg
Έως 20 kg=από 6-10kg=Πάγιο κόστος 9.92€
                   από 10-20kg=9,92€+1,24 /kg
Από 20 kg και πάνω θα πρέπει να υπάρξει επικοινωνία μαζί μας για την εξεύρεση της καλύτερης οικονομικά λύσης για εσάς.
*Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.