Αυτόματος Πυροσβεστήρας – Μινιατούρα (AMFE)

Αυτόματος Πυροσβεστήρας – Μινιατούρα (AMFE)

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ

Share this product :

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Ο αυτόματος πυροσβεστήρας – μινιατούρα (AMFE) προστατεύει αξιόπιστα τις συσκευές και τον βιομηχανικό εξοπλισμό, οικιακές συσκευές και καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, όπως ερμάρια, οικιακές ηλεκτρικές συσκευές, τηλεοράσεις, κ.λπ από πυρκαγιά. Ο AMFE ανιχνεύει και κατασβήνει τη φωτιά εντός της συσκευής, αποτρέποντας έτσι την εξάπλωση της πυρκαγιάς.

Πλυντήρια, τηλεοράσεις ή βιομηχανικές συσκευές τροφοδοσίας – η πρόκληση πυρκαγιάς σε μηχανήματα αποτελεί σοβαρή απειλή η οποία αποκτά ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις. Οι ζημιές που προκαλούνται από πυρκαγιές είναι τεράστιες, και δεν περιορίζονται μόνο στον οικιακό τομέα. Υπάρχει επίσης μεγάλος κίνδυνος πυρκαγιάς στον βιομηχανικό κλάδο και στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Άλλο ένα παράδειγμα είναι οι συλλογές μεγάλης αξίας, οι οποίες ενέχουν διαρκώς τον κίνδυνο πυρκαγιάς. Η πρόκληση αφορά στην αυτόματη ανίχνευση, χωρίς την ανάγκη παροχής ρεύματος, και την κατάσβεση πυρκαγιών σε πρώιμο στάδιο, παρέχοντας με αυτό τον τρόπο μεγαλύτερη ασφάλεια. Απαιτείται λοιπόν ένα σύστημα με δυνατότητα κατάσβεσης των πυρκαγιών αυτών, με αξιόπιστο, γρήγορο και εύκολο τρόπο, οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς την ανάγκη εξωτερικών πηγών εντός μιας συσκευής.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΟΝΤΕΛΩΝ AMFE

S-AMFE / AMFE με Συνδέσεις Αισθητήρων
Ο αυτόματος πυροσβεστήρας-μινιατούρα (ΑΜFE) δεν απελευθερώνει μόνο το αέριο πυρόσβεσης, αλλά προειδοποιεί για την επάρκεια του αερίου. Σε εγκαταστάσεις όπου η προσβασιμότητα είναι περιορισμένη, ο AMFE μπορεί να συνδεθεί σε σύστημα παρακολούθησης μέσω δύο συνδέσμων για την ανάγνωση ψηφιακού σήματος.
Κατά την ενεργοποίηση του AMFE (π.χ. έλεγχος γραμμής μέσω PLC ή συσκευής παρακολούθησης) ο σταθερός και συνεχής έλεγχος μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζουμε με ακρίβεια εάν υπάρχει πιθανότητα να έχει ξεσπάσει πυρκαγιά σε κάποιο σημείο, σε μια εγκατάσταση με σχετικά δύσκολη πρόσβαση. Ο S-AMFE βαθμονομείται για τυπικά σήματα PLC 24V/48V και 1000 mA. Οι σύνδεσμοι είναι τυποποιημένοι (ακροδέκτες 6,3 mm τύπου blade), ωστόσο, υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής.